Project omschrijving

Kruidenolie Massage

Heerlijke massage gecombineerd met de geneeskrachtige werking van kruidenolien!

Het betreft hier medicinale kruidenoliën die op verschillende manieren toegepast worden.
Hierbij wordt de heilzame werking van de massage gecombineerd met de geneeskrachtige werking van de kruidenoliën. Elke olie heeft zijn specifieke werking en indicaties. Ze brengen het lichaam weer in balans, stimuleren de huidfuncties, versterken de regeneratie van de lichaamsweefsels en het immuunsysteem, werken in op het bindweefsel, spierweefsel, het bloed en het hele organisme.
Specifieke eigenschappen van de oliën zijn o.a. ontstekingsremmend, lymfedrainage, bloedreinigend, zenuwsterkend, rustgevend, pijnstillend, spierherstellend, opbouwend voor botweefsel en kraakbeen, circulatiebevorderend, verkoelend, verwarmend, verbetering van bloeddoorstroming, huidregeneratie.
Deze massage neemt spanning en vermoeidheid weg, en geeft ontspanning en nieuwe energie!

De massage heeft een soepele, zachte, vloeiende stijl die algemene ontspanning bevordert, spierspanning verlicht, en de circulatie en bewegingsbereik verbetert. Vaak uitgevoerd op dag kuuroorden.

Een kruidenolie massage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen en heeft een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel lichamelijk als geestelijk. Afvalstoffen worden afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. Het zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest. Een lichaamsmassage werkt stress verminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt.