Project omschrijving

Hotstone Massage behandeling

Heerlijke warmte, de hitte en ´druk´ van de natuurstenen dringen diep door in de spieren!

Tijdens de Hotstone massage wordt gemasseerd met hete platte stenen. De weldadige warmte werkt direct op de zenuwbanen, waardoor energie door het hele lichaam gaat stromen. Steeds worden tijdens de behandeling de stenen na afkoeling door de massage op het lichaam gelegd en wordt dat deel van het lichaam met olie ingewreven en weer met hete stenen gemasseerd.

Hot Stone massage helpt spanningen af te voeren, brengt ervaringen van rust, evenwicht en veiligheid en helpt om met beide benen weer op de grond te staan. Bij deze massage wordt er gemasseerd met warme zwarte basaltstenen, die zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen. De stenen hebben mooie ronde vormen, omdat ze eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen. Ze zijn door de natuur gevormd en komen uit schone en energierijke gebieden. Volgens een oud Indiase zegswijze zijn ze gevormd door de vier elementen: aarde, water, vuur en lucht.

Door de vulkanische oorsprong van de stenen bevatten deze stenen een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze hun warmte lang kunnen vasthouden. De Hotstone massage draagt hiermee bij aan het zelfherstel van het lichaam. De stenen werken ontgiftend, stimuleren de organen, geven nieuwe energie en brengen het lichaam meer in balans.

Deze behandeling neemt spanning en vermoeidheid weg, en geeft ontspanning en nieuwe energie!

Heeft een soepele, zachte, vloeiende stijl die algemene ontspanning bevordert, spierspanning verlicht, en de circulatie en bewegingsbereik verbetert. Vaak uitgevoerd op dag kuuroorden.

Een hotstone massage behandeling is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen en heeft een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel lichamelijk als geestelijk. Afvalstoffen worden afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. Het zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest. Een lichaamsmassage werkt stressverminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt.